Service en Onderhoud


Een CV-ketel of ventilatie box in een woning, een technische installatie in een utiliteitsgebouw of een heater in een garage, we onderhouden ze allemaal. Door de jaren lange ervaring in service en onderhoud is dit onze sterke kracht. De service loopt niet van 8 tot 5 maar is 24 uur per dag 7 dagen in de week.

Waarom onderhoud?

Onderhoud heeft elk toestel nodig om de functionaliteit te waarborgen zodat U altijd verwarming, warm water of ventilatie heeft. Bij het onderhoud wordt alles gecontroleerd, schoon gemaakt en voortijdig slijtage ondekt zodat er op tijd actie kan worden genomen in overleg met U natuurlijk. Waarom zou U het ook niet laten doen? De auto staat toch ook op tijd in de garage voor onderhoud?

Contracten

We onderhouden elk toestel van verwarming en warm water tot een ventilatiebox of WTW unit. We hebben verschillende contracten maar U kunt ons natuurlijk ook gewoon langs laten komen als U dat wilt, een contract heeft U hier niet voor nodig. Wel is het zo dat U natuurlijk meer krijgt als u een contract met ons afsluit. Zo zijn er geen voorrijkosten (ook buiten de regulieren uren om niet) met contract.

Mogelijkheden....

Wilt U het best passende contract dan kunnen wij U dat geven zodat U nooit te veel betaald en toch van onze gegarandeerde service kunt genieten.

Mocht Uw interesse gewekt zijn kunt U ten alle tijden contact op nemen.