Installatie

Of het nu een ketel vervangen is, een cv-installatie aanleggen of een wtw-installatie maken, ook hiervoor bent U bij ons aan het juiste adres. Een eenvoudige of erg uitgebreide installatie, met of zonder regeltechniek, wij kunnen U bijstaan met het juiste advies.

Merken

In principe kunnen we elk merk CV-ketel installeren maar de meest gebruikte merken door ons zijn Remeha, Nefit en Intergas. Dit omdat we daar de meeste ervaring in hebben maar toch zeker ook omdat wij denken dat die de beste prijs/kwaliteit verhouding hebben. Wat radiatoren betreft voeren wij de merken Radson en Thermrad voor de paneelradiatoren en voor decorradiatoren zijn dat de merken Radson, Jaga en Vasco.

Vloerverwarming

Op het gebied van vloerverwarming kunnen wij alles maken. Van een simpele uitbreiding in de aanbouw tot een woning compleet verwarmd door vloerverwarming in combinatie met een zone-regeling op maat en zelfs met daarbij een warmtepomp.

Diversen....

Alleen verwarming doen we natuurlijk niet. Alles wat bij de installaties in huis komt kijken nemen we aan. Gas, Water en WTW-installaties leggen wij voor U aan. Ook airco behoord tot de mogelijkheden en kunnen U daar een zeer goed advies in geven.

Mocht Uw interesse gewekt zijn kunt U ten alle tijden contact op nemen.