Energie-besparing

Energie besparen is makkelijk, als u weet waarop u moet letten. Wie energie bespaart helpt het klimaat, voorkomt vervuiling en spaart kostbare grondstoffen. Het is ook goed voor uw portemonnee: u bespaart op uw gas- en elektriciteitsrekening.

Daarom energie besparen

Het klimaat verandert, de gemiddelde temperatuur op aarde stijgt. Dat komt voornamelijk door de toegenomen concentratie van broeikasgassen, zoals koolstofdioxide (CO2). CO2 ontstaat bij de verbranding van olie, gas en kolen, in bijvoorbeeld energiecentrales en het verkeer. Maar menselijke activiteiten zorgen voor meer milieuproblemen.

Mogelijkheden

Door de vele mogelijkheiden van toepassingen op het gebied van verwarming, koeling en opwekking van ellectriciteit is het voor de meeste mensen moeilijk om een systeem te kiezen. Ook de diverse subsidies maken het er niet makkelijker op. Om nu voor u de beste toepassing uit te zoeken hebben wij ons de hele materie eigen gemaakt en kunnen wij U er uitstekend in adviseren. Ook de aanvraag van de diverse subsidies kunnen we voor U verzorgen.

Het makkelijkst te bedenken systeem is een zonne-boiler, iedereen kent die wel. Maar denkt U ook vooral eens aan PV-panelen om electriciteit op te wekken uit zonlicht. Dit is misschien wel de meest makkelijke manier van energie-besparen. Maar ook met een warmte pomp of HRE-ketel kunt U geld besparen.

Mocht Uw interesse gewekt zijn vul dan op de contact pagina het formulier in en wij nemen contact met U op voor een advies op maat.